Oblačila Cliché

Cliché vodi načelo o dizajnu in produkciji oblačil, ki so trajnostna, brezčasna in kvalitetna. S 30 letno tradicijo, dokazuje da kosi oblačil, ki so bili izdelani toliko let nazaj, zaradi vrhunskega oblikovanja ter kakovosti materialov in izdelave, po vsem tem času, še zmeraj zasijejo v polni luči. In, tudi 30 let stari dizajni, se lahko odlično kombinirajo s kosi najnovejših kolekcij.

Raziskuj kolekcije

Escentric Molecules

Dišave so predstavljene v binarnih parih. Vsak par raziskuje eno aroma-molekulo na dva različna načina. Dišava Escentric poudarja edinstven značaj aromatične molekule s sestavinami, ki izboljšujejo njene ključne vidike. Molecule dišava je radikalno minimalistična. Ne vsebuje vonjav, razen aromatične molekule, čiste in edinstvene. Dišave Escentric in Molecule se v vsaki seriji prodajajo posebej.

Raziskuj kolekcijo

Espadrile Castañer

To, da je španska znamka CASTAÑER številka ena med espadrilami je dejstvo. Ljudje po vsem svetu so prepoznali kvaliteto in eleganco teh noro udobnih "špagaric". Zato še vedno zasedajo prvo mesto med espadrilami. Narejene so ročno v španskih delavnicah iz najboljših naravnih materialov. CASTAÑER espadrile izražajo bistvo brezčasnega šika, brezčasne klasike, ki nikoli ne gre iz mode. Vodilo znamke je ne glede na njihovo razširjenost ostalo skozi leta enako: tradicija, obrtništvo in naravni materiali.

Raziskuj kolekcije

Nakit LUV AJ

Nakit oblikovalke Amande Thomas
navdušuje mnoge zvezdnike!
Kot Amanda pravi sama, je nakit dodatek, ki sam zase pripoveduje zgodbo. Ljudem vlije samozavest in občutek zaupanja vase. Je dodatek kot noben drug.  V svojih skoraj 20ih letih ustvarjanja je njen nakit izjemno popularen tudi med zvezdniki, kot so Bella Hadid, Hailey Bieber, Kylie in Kendall Jenner. Amanda poudarja, da sta zanjo in znamko LUV AJ izjemno pomembni dve stvari: KAKOVOST in DOSTOPNOST. 

Raziskuj kolekcije