Brezplačna dostava za naročila nad 190€.

Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
NOVA CLICHÉ KOLEKCIJA POMLAD / POLETJE 2024

Kolekcijo Cliché pomlad/poletje 2024 zaznamuje inovativni in brezčasni dizajn. Oblačila so izdelana iz odličnih mešanic bombaža, elastila in lanu ter tehničnih materialov, ki zagotavljajo visoko UV zaščito in zračnost. Vsi izbrani materiali so lahki, pralni in se hitro posušijo. Poudarek letošnje pomladno – poletne kolekcije so materiali.

Kot že omenjeno je v letošnji kolekciji kar nekaj kosov (Caprice, Zilla, Giselle, Nicky, Sky, Vanilla, Basia), ki so narenei iz t.i. pametnega oz. tehničnega materiala. Gre za tkanine, ki so izredno lahke, udobne, zračne in koži prijazne. Material se zelo hitro suši, je izjemno raztegljiv in se ne mečka, kar pomeni, da bodo vaše obleke tudi po dolgem potovanju še vedno brezhibne, ko jih boste vzeli ven iz kovčka. Poleg vsega omenjenega pa ima naš pametni material tudi visoko UV zaščito.

Kolekcija je oblikovana tako, da si lahko že z enim samim kosom pričarate nov svež look ali pa z več kosi sestavljate stajlinge za različne situacije, občutja in priložnosti. Namenjena je vsem, ki ljubijo moderen in prefinjen slog.  Vsi dizajni oblikujejo telo, da zasije v vsej svoji lepoti in vsi materiali so prijetni na otip, da nudijo blesteč izgled v kombinaciji z dobrim počutjem.  Vsa oblačila iz kolekcije je možno stilirati tako s seksi visokimi petami, kot s popularnimi espadrilami ali supergami.

Poleg tehničnih tkanin, pa bodo v ospredju tudi materiali kot so bombaž, elastil in lan. V kombinaciji bombaža in elastila smo za vas izdelali kar nekaj najbolj priljubljenih kosov kot so WONDER, OLYMPIA, MARKIE ter srajčna obleka RON in hlače COTY.

Zelo popularen material v poletnih dneh pa je lan, saj blagodejno vpliva na našo kožo. Vsem že poznana tkanina, nas poleti hladi in pozimi greje, je zelo trpežna in visokokvalitetna. Laneni suknjiči pastelnih barv v kombinacij dolgih in kratkih hlačk, laneni „hoodiji” (LEMAIN) v kombinaciji kril (BRON) in hlač (VANY, NIX) ter srajčne obleke (SHIRT), ki jih lahko nosimo kot samostojne obleke ali kot dolge srajce v kombinaciji s hlačami ter dolgi suknjiči izdelani iz kombinacije bombaža, lanu in elastana (ROY), ki jih lahko uporabimo kot jakne ali nosimo kot kratke obleke, so ključni kosi kolekcije.

Komplete kombiniramo s kratkimi majčkami iz tehničnega materiala (MARK) ali t-shirti iz bombaža z elastanom ali za Cliché značilnimi srajcami s kapuco iz kombinacije bombaža in svile. Vsa oblačila lahko kombiniramo tudi s Cliché prepoznavnimi kratkimi (SURF) in dolgimi puloverji (LAGO) iz zračne bombažne mreže v črni in sprano beli barvi, ki so ultimativni modni dodatek že par sezon

Na razmerje cene in kvalitete smo v Cliché zelo pozorni in skrbimo, da so naša oblačila dostopna. Ne popuščamo pa pri kvaliteti  tkanin in kvaliteti izdelave. Naši izdelki niso brezčasni le po dizajnu. Njihova kvaliteta zagotavlja, da jih s primernim vzdrževanjem nosimo več sezon.

Kolekcijo lahko nosimo tako v urbanem kot  v bolj naravnem okolju. Ko smo iskali in izbirali lokacije za snemanje kolekcije, smo našli perfektno okolje brez specifičnega geografskega porekla. Z ozadjem peska, neba  in barvnih kontejnerjev se nam je ponudila idealna  scenografija. Lokacija, ki nas popelje v sanjske, vroče poletne dni v urbane in eksotične kraje.

To pomlad v Cliché trgovini najdete za naš trg povsem novo znamko superg Moa Concept. Te atraktivne superge so oblikovane in narejene v Italiji iz prvovrstnih materialov in posebljajo tradicijo vrhunske italijanske izdelave obutve. Resnično so hit sezone!

Že drugo poletje pa vas bodo navduševale tudi espadrile Castaner španskih mojstrov, ki že od leta 1927 ročno izdelujejo najfinejše in najudobnejše espadrile visokih, nizkih in srednjih pet. Castaner že skoraj stoto leto obožujejo in nosijo številne dame in zvezdnice. Cliché je bil prvi, ki je Castaner predstavil slovenskemu trgu, saj želimo našemu trgu ponuditi najboljše v najbolj optimalnem razmerju kvalitete in cene. Tudi letos vas bomo v kratkem ponovno navdušili z širokim izborom espadril CASTANER.

Vsekakor se splača zaviti v našo trgovino in izbrati nekaj edinstvenega za prihajajoče pomladne in poletne dni. Mi se že veselimo vašega obiska.

Leave a comments