Brezplačna dostava za naročila nad 190€.

Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop
CLICHÉ SE PREDSTAVI

Pozdravljeni modni navdušenci!  

Dobrodošli na velikem razkritju znamke Cliché kjer je umetnost brezčasne elegance v središču pozornosti. Prvi blog označuje začetek razburljivega potovanja in veseli smo, da ste se pridružili naši »kliše« zgodbi.

Cliché je bil zasnovan iz goreče želje po redefiniranju modnih smernic, ki slavi trajno privlačnost brezčasnih stilov. Naša zgodba je zgodba o strasti, ustvarjalnosti in predanosti kreiranju kolekcij, ki presegajo minljive trende. Že od samega začetka smo si Cliché predstavljali več kot le modno znamko; je manifestacija individualnosti, izdelave in brezčasne lepote, ki jo najdemo v vsakem kosu.

Za blagovno znamko stoji modna oblikovalka Jelena Pirkmajer. Slovenski modni trg je navdušila že leta 1991, ko je lansirala prvo kolekcijo Cliché. Kmalu za tem, leta 1993 je odprla istoimenski konceptni butik v starem mestnem jedru Ljubljane. V svojih več kot 30ih letih ustvarjanja je dosegla zavidljive uspehe v svetu mode. Cliché se je skozi leta pojavljal po vsem svetu. New York, Tokyo, Pariz, Milano so le nekateri. Ne glede na to kje se je Cliché pojavil je vedno pustil svoj nepozaben pečat. Skozi vsa leta se je Cliché razvil tako s svojo modo, ki je zasnovana iz udobnih krojev, pametnih materialov in rešitev, ter predvsem po brezčasni modi. Snovalka znamke pogosto pravi, da ji je najbolj všeč, da se njeni kosi lahko dolgoročno dobro kombinirajo tako s starejšimi kot tudi s kosi, ki šele prihajajo.  

V osrčju Clichéja leži značilna zbirka, ki neopazno združuje prefinjenost, udobje in pridih avantgarde. Naši prepoznavni slogi so več kot samo oblačila; so skrbno oblikovane pripovedi, ki govorijo o bistvu uporabnika. Ne glede na to, ali gre za nepogrešljiv kos garderobe ali izrazit kos, je vsaka kreacija dokaz naše predanosti prefinjeni estetiki.

Zavezanost kakovosti: kakovost pri Clichéju ni le standard; to je naša neomajna zaveza. Natančno izbiramo vrhunske materiale in zagotavljamo, da je vsako oblačilo dokaz odličnosti, ki jo podpiramo. Naš fokus presega modo; gre za ustvarjanje kosov, ki se neopazno vključijo v vaš življenjski slog in postanejo cenjeni spremljevalci na vašem potovanju skozi čas.

Vseh izjemnih in edinstvenih kreacij pa ne bi bilo brez vas, ki nas skozi leta podpirate in s svojo zvestobo Clichéju omogočate, da lahko kreiramo in ustvarjamo.  Za to vam iz srca hvala za vso zaupanje in podporo skozi leta. Hkrati vas vabi, da nam zaupate mail in se s tem pridružite naši skupnosti poleg tega pa boste obveščeni o novostih, popustih in novih vsebinah.

 

 

Leave a comments